tisdag 12 augusti 2008

Så en liten påminnelse...

... självklart måste jag skicka en sådan. Obligatorisk är ordet och även om jag är sent ute hoppas jag att det kommer många (redan 39 confirmed) och att alla drar med sig vänner som dom åtminstone lockar med socialitet och öl om nu dessa vänners flashmobgener inte är fullt utvecklade :)

Informationen i eventet är relativt mycket och kanske oklar på sina ställen (när det rör sig om senare delar av kvällen)... men koncentrera er på den första delen med bananerna så förklarar jag resterande allteftersom och vi kommer överens om vad som passar oss bäst.

Kulturkalaset kommer kanske bidra till extra publik, men kanske kan vi också få med oss en hel del glada människor som inte har ngt. bättre för sig än att vara galna och framförallt glada tillsammans med oss.

Vi ses nu på torsdag 18.15 på Harry Hjörnes pl. .... tiss dess säger jag bara tschüss!
/p

--------------

Ang. flash mobarna som vi gjorde i samarbete med SVT:

Spårvagnsdiscot blev relativt lyckad och resultatet går att skåda här:
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1211357

...om ni undrar varför ni som medlemmar av flash mob gbg inte fick information om den så beror det på att antalet deltagare av videopraktiska skäl skulle hållas under ett visst antal och jag valde därför att endast skicka information ut till de som brukar delta och hittills visat mest intresse och glöd. - Hoppas ni ursäktar mig.

Väskdominot hade stor potential, men blev av olika anledningar (regn och något kort varsel) inte så lyckat som vi hade hoppats. Videon går även den än så länge bara att hitta på SVT's hemsida:
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1214240

Vi hoppas på youtubelänkar inom en snar framtid...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller inte med om att väskdominot blev relativt misslyckat. Det var jättetråkigt att det inte kom fler personer. Men alla de som kom gjorde en fantastisk insats vilket gjorde att flashmoben faktsikt fungerade!!!

/ Kalle

Pedram Modirassari sa...

Det var klumpigt skrivet av mig Kalle, ber om ursäkt... har ändrat i texten...